Nabeschouwing Feyenoord - FC Dordrecht (2-0) || Eredivisie 2014/2015

Zaterdag 22 november 2014 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt Feyenoord het zaterdag 22 november 2014 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht.

Via de Feyenoord - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - FC Dordrecht (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en FC Dordrecht is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Peersman in de 72e minuut, waardoor FC Dordrecht met een man minder kwam te staan. In de 86e minuut was het Feyenoord dat via J. Toornstra dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Schaken dacht na 94 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - FC Dordrecht
2
0
LIVE Feyenoord - FC Dordrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Meulens FC Dordrecht
56' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Pisas voor E. Danso FC Dordrecht
57' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. van Beek Feyenoord
60' Wissel FC Dordrecht Wissel J. van Overeem voor R. Meulens FC Dordrecht
68' Wissel Feyenoord Wissel B. Basaçikoglu voor J. Boëtius Feyenoord
71' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor F. Kurto FC Dordrecht
72' Rode kaart FC Dordrecht Rode kaart voor M. Peersman FC Dordrecht
75' Wissel Feyenoord Wissel R. Schaken voor K. El Ahmadi Feyenoord
75' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Koolwijk voor R. Gosens FC Dordrecht
82' Wissel Feyenoord Wissel M. te Vrede voor R. Karsdorp Feyenoord
83' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Koolwijk FC Dordrecht
86' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Toornstra met assist van C. Kazim-Richards Feyenoord
94' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. Schaken Feyenoord