Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Heracles (1-3) || Eredivisie 2014/2015

Zondag 2 november 2014 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt Go Ahead Eagles het zondag 2 november 2014 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Heracles (1-3)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en Heracles is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 8e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Kolder. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut moest D. Türüç van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Go Ahead Eagles verder met een speler minder. B. Linssen dacht na 47 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde Heracles Almelo via B. Linssen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Heracles Almelo via B. Linssen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - Heracles
1
3
LIVE Go Ahead Eagles - Heracles 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Kolder met assist van J. Rijsdijk Go Ahead Eagles
15' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Pelupessy Heracles Almelo
21' Rode kaart Go Ahead Eagles Rode kaart voor D. Türüç Go Ahead Eagles
39' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Linssen voor M. Fledderus Heracles Almelo
46' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Koenders voor J. Pelupessy Heracles Almelo
47' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Linssen met assist van T. Bruns Heracles Almelo
60' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Duits Go Ahead Eagles
61' Wissel Go Ahead Eagles Wissel X. Schenk voor G. Wijnaldum Go Ahead Eagles
67' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Linssen Heracles Almelo
67' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Schalk voor F. Lewis Go Ahead Eagles
75' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. ten Den voor S. Duits Go Ahead Eagles
85' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Sibum voor S. Cziommer Heracles Almelo
93' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Linssen met assist van O. Tannane Heracles Almelo
91' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Nieuwpoort Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Heracles
Opstellingen Go Ahead Eagles - Heracles

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Heracles

Go Ahead Eagles en Heracles treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 5 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Go Ahead Eagles favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.