Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PSV (0-3) || Eredivisie 2014/2015

Zaterdag 7 maart 2015 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 7 maart 2015 om 18:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PSV (0-3)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en PSV is geëindigd in een 0-3 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 23e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Depay. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het PSV dat via J. van der Linden dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Guardado dacht na 44 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - PSV
LIVE Go Ahead Eagles - PSV 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt PSV Doelpunt M. Depay PSV
39' Eigen doelpunt PSV Eigen doelpunt J. van der Linden PSV
44' Doelpunt PSV Doelpunt A. Guardado PSV
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. Lambooij voor S. Duits Go Ahead Eagles
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Reimerink voor W. Verhoek Go Ahead Eagles
72' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Wijnaldum voor X. Schenk Go Ahead Eagles
76' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Reimerink Go Ahead Eagles
76' Wissel PSV Wissel J. Locadia voor L. Narsingh PSV
83' Wissel PSV Wissel O. Hiljemark voor J. Hendrix PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - PSV
Opstellingen Go Ahead Eagles - PSV

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - PSV

Go Ahead Eagles en PSV treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en PSV in de Eredivisie vond plaats op 20 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 3 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.