Nabeschouwing Heracles - Roda JC (2-1) || Eredivisie 2011/2012

Zaterdag 18 februari 2012 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2011/2012 neemt Heracles het zaterdag 18 februari 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Roda JC (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Roda JC is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van Sanharib Malki. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Heracles Almelo dat via Everton dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut moest Roda JC Kerkrade verder met een man minder nadat P. Kieszek een rode kaart had gekregen. Het lukte Heracles in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 78e minuut scoorde Heracles Almelo via W. Overtoom, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Roda JC
2
1
LIVE Heracles - Roda JC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Biemans voor J. Hempte Roda JC Kerkrade
40' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt Sanharib Malki met assist van A. Ramzi Roda JC Kerkrade
65' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton met assist van S. Armenteros Heracles Almelo
71' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor L. Duarte Heracles Almelo
75' Rode kaart Roda JC Kerkrade Rode kaart voor P. Kieszek Roda JC Kerkrade
77' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Prus voor M. Junker Roda JC Kerkrade
78' Penalty Heracles Almelo Penalty W. Overtoom S. Armenteros Heracles Almelo
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel W. Pluim voor M. Donald Roda JC Kerkrade
90' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Monteyne Roda JC Kerkrade
91' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Belterman Heracles Almelo
91' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Belterman voor T. Bruns Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Roda JC
Opstellingen Heracles - Roda JC

Voorbeschouwing Heracles - Roda JC

Heracles en Roda JC treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 26 november 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Roda JC favoriet. 9 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Heracles. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.