Nabeschouwing Heracles - SC Cambuur (0-1) || Eredivisie 2014/2015

Vrijdag 22 augustus 2014 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt Heracles het vrijdag 22 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - SC Cambuur (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en SC Cambuur is geëindigd in een 0-1 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor O. Tannane van Heracles Almelo. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 67e minuut het veld moest verlaten. In de 92e minuut was het SC Cambuur dat via M. Hemmen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Heracles - SC Cambuur
LIVE Heracles - SC Cambuur 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor L. Bijker SC Cambuur
27' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor O. Tannane Heracles Almelo
34' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor F. Aktaou Heracles Almelo
46' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Cziommer voor I. Bel Hassani Heracles Almelo
49' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Fledderus Heracles Almelo
52' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor W. Droste SC Cambuur
53' Wissel SC Cambuur Wissel M. Pereira voor W. Droste SC Cambuur
63' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor V. Andriuškevičius SC Cambuur
64' Wissel SC Cambuur Wissel M. Barto voor S. van de Streek SC Cambuur
67' Tweede gele kaart Heracles Almelo Tweede gele kaart voor O. Tannane Heracles Almelo
71' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. El Makrini SC Cambuur
78' Wissel SC Cambuur Wissel D. Meleg voor E. Bakker SC Cambuur
81' Wissel Heracles Almelo Wissel T. Bruns voor D. Avdić Heracles Almelo
88' Wissel Heracles Almelo Wissel W. Weghorst voor B. Linssen Heracles Almelo
89' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor A. Rusnák SC Cambuur
92' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Hemmen met assist van D. Meleg SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - SC Cambuur
Opstellingen Heracles - SC Cambuur

Voorbeschouwing Heracles - SC Cambuur

Heracles en SC Cambuur treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en SC Cambuur in de Eredivisie vond plaats op 9 februari 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 1 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Heracles. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.