Nabeschouwing NAC Breda - FC Utrecht (1-5) || Eredivisie 2014/2015

Zaterdag 29 november 2014 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt NAC Breda het zaterdag 29 november 2014 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht.

Via de NAC Breda - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Utrecht (1-5)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en FC Utrecht is geëindigd in een 1-5 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Boymans. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het NAC Breda dat via J. Sarpong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Duplan dacht na 46 minuten te scoren voor FC Utrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde FC Utrecht via R. Boymans, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist FC Utrecht via R. Rubin de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut scoorde N. Barazite namens FC Utrecht. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - FC Utrecht
1
5
LIVE NAC Breda - FC Utrecht 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. Boymans met assist van M. van der Maarel FC Utrecht
23' Wissel NAC Breda Wissel A. Damcevski voor J. van Bezooijen NAC Breda
29' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor S. Perica NAC Breda
37' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. Sarpong met assist van S. De Roover NAC Breda
40' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor W. Janssen FC Utrecht
46' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt E. Duplan met assist van R. Boymans FC Utrecht
46' Wissel FC Utrecht Wissel K. Peterson voor T. Oar FC Utrecht
54' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. Boymans met assist van E. Duplan FC Utrecht
61' Wissel FC Utrecht Wissel M. Diemers voor W. Janssen FC Utrecht
70' Wissel NAC Breda Wissel K. Boateng voor E. Hooi NAC Breda
75' Wissel NAC Breda Wissel M. El Allouchi voor R. Amieux NAC Breda
77' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor Y. Ayoub FC Utrecht
79' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. Boateng NAC Breda
81' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor K. Heerings FC Utrecht
82' Wissel FC Utrecht Wissel N. Barazite voor E. Duplan FC Utrecht
83' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. Rubin FC Utrecht
89' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt N. Barazite FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - FC Utrecht
Opstellingen NAC Breda - FC Utrecht

Voorbeschouwing NAC Breda - FC Utrecht

NAC Breda en FC Utrecht treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 28 maart 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is FC Utrecht favoriet. 7 keer wist de ploeg van NAC Breda te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor NAC Breda. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.