Nabeschouwing NAC Breda - PSV (3-1) || Eredivisie 2011/2012

Zondag 11 maart 2012 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2011/2012 neemt NAC Breda het zondag 11 maart 2012 om 12:30 uur in eigen huis op tegen PSV.

Via de NAC Breda - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - PSV (3-1)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en PSV is geëindigd in een 3-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Wijnaldum. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het NAC Breda dat via S. Kolk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Lurling dacht na 16 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 42e minuut moest PSV verder met een man minder, nadat S. Manolev een tweede gele kaart kreeg. Na 54 minuten spelen wist NAC Breda via S. Kolk de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 61e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. R. Schilder van NAC Breda was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - PSV
3
1
LIVE NAC Breda - PSV 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt PSV Doelpunt G. Wijnaldum met assist van S. Manolev PSV
7' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Lurling NAC Breda
12' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. Kolk met assist van Y. El-Akchaoui NAC Breda
16' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Lurling NAC Breda
19' Gele kaart PSV Gele kaart voor S. Manolev PSV
37' Wissel NAC Breda Wissel R. Bonevacia voor Ö. Bayram NAC Breda
38' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Mertens PSV
42' Tweede gele kaart PSV Tweede gele kaart voor S. Manolev PSV
45' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor N. Boukhari NAC Breda
46' Wissel PSV Wissel A. Hutchinson voor T. Matavz PSV
54' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. Kolk met assist van A. Lurling NAC Breda
61' Rode kaart NAC Breda Rode kaart voor R. Schilder NAC Breda
63' Wissel PSV Wissel J. Lens voor W. Bouma PSV
73' Wissel NAC Breda Wissel A. Schalk voor N. Boukhari NAC Breda
79' Wissel NAC Breda Wissel A. Lasnik voor A. Lurling NAC Breda
82' Wissel PSV Wissel J. Vennegoor of Hesselink voor D. Mertens PSV
85' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Lens PSV
88' Gele kaart PSV Gele kaart voor Z. Labyad PSV
89' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Lasnik NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - PSV
Opstellingen NAC Breda - PSV

Voorbeschouwing NAC Breda - PSV

NAC Breda en PSV treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en PSV in de Eredivisie vond plaats op 10 december 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 7 keer wist de ploeg van NAC Breda te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor NAC Breda. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.