Nabeschouwing NAC Breda - SC Cambuur (2-1) || Eredivisie 2014/2015

Vrijdag 20 februari 2015 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt NAC Breda het vrijdag 20 februari 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur.

Via de NAC Breda - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - SC Cambuur (2-1)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en SC Cambuur is geëindigd in een 2-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 64e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Tighadouini. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het NAC Breda dat via A. Tighadouini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Ogbeche dacht na 92 minuten te scoren voor SC Cambuur, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - SC Cambuur
2
1
LIVE NAC Breda - SC Cambuur 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. van der Weg NAC Breda
55' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. de Kamps NAC Breda
57' Wissel SC Cambuur Wissel S. Bytyqi voor M. Rosheuvel SC Cambuur
64' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Tighadouini met assist van D. de Zeeuw NAC Breda
65' Wissel NAC Breda Wissel H. Borahsasar voor G. Fernandez NAC Breda
74' Wissel SC Cambuur Wissel M. Hemmen voor S. van de Streek SC Cambuur
79' Wissel NAC Breda Wissel U. Matič voor J. de Kamps NAC Breda
82' Wissel SC Cambuur Wissel D. de Ridder voor W. Droste SC Cambuur
86' Wissel NAC Breda Wissel E. Falkenburg voor D. de Zeeuw NAC Breda
87' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Tighadouini met assist van G. Swerts NAC Breda
92' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt B. Ogbeche met assist van F. Narsingh SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - SC Cambuur
Opstellingen NAC Breda - SC Cambuur

Voorbeschouwing NAC Breda - SC Cambuur

NAC Breda en SC Cambuur treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en SC Cambuur in de Eredivisie vond plaats op 6 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl SC Cambuur slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.