Nabeschouwing PEC Zwolle - Heracles (4-2) || Eredivisie 2014/2015

Zaterdag 27 september 2014 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt PEC Zwolle het zaterdag 27 september 2014 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Heracles.

Via de PEC Zwolle - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Heracles (4-2)

Het Eredivisie duel tussen PEC Zwolle en Heracles is geëindigd in een 4-2 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Saymak. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Heracles Almelo dat via T. Bruns dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Necid dacht na 49 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde Heracles Almelo via O. Tannane, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 80e minuut werd M. Engberink van Heracles Almelo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Heracles Almelo met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 85e minuut scoorde S. Nijland namens PEC Zwolle. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 91e minuut leek Jesper Drost te scoren voor PEC Zwolle, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - Heracles
4
2
LIVE PEC Zwolle - Heracles 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. Saymak met assist van Jesper Drost PEC Zwolle
27' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor B. Rienstra PEC Zwolle
28' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor T. Bruns Heracles Almelo
36' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt T. Bruns met assist van M. Fledderus Heracles Almelo
49' Penalty PEC Zwolle Penalty T. Necid PEC Zwolle
46' Wissel Heracles Almelo Wissel I. Bel Hassani voor T. Bruns Heracles Almelo
59' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor W. Weghorst Heracles Almelo
69' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Nijland voor T. Necid PEC Zwolle
71' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt O. Tannane met assist van W. Weghorst Heracles Almelo
76' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Moro voor T. Lam PEC Zwolle
78' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Koenders voor B. Schenkeveld Heracles Almelo
80' Rode kaart Heracles Almelo Rode kaart voor M. Engberink Heracles Almelo
80' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. Linssen Heracles Almelo
82' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Sibum voor B. Linssen Heracles Almelo
85' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt S. Nijland PEC Zwolle
91' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Jesper Drost met assist van B. van Polen PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Heracles
Opstellingen PEC Zwolle - Heracles

Voorbeschouwing PEC Zwolle - Heracles

PEC Zwolle en Heracles treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 22 februari 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel PEC Zwolle als Heracles wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.