Nabeschouwing PSV - NAC Breda (1-0) || Eredivisie 2011/2012

Zaterdag 10 december 2011 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2011/2012 neemt PSV het zaterdag 10 december 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

Via de PSV - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - NAC Breda (1-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en NAC Breda is geëindigd in een 1-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 37e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mertens. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut kreeg J. Lens van PSV voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor PSV de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PSV - NAC Breda
1
0
LIVE PSV - NAC Breda 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Schilder NAC Breda
37' Doelpunt PSV Doelpunt D. Mertens met assist van J. Willems PSV
44' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. Janse NAC Breda
64' Wissel PSV Wissel J. Vennegoor of Hesselink voor T. Matavz PSV
66' Wissel NAC Breda Wissel M. Koenders voor J. Janse NAC Breda
66' Wissel NAC Breda Wissel A. Schalk voor F. Jozefzoon NAC Breda
69' Wissel PSV Wissel J. Lens voor Z. Labyad PSV
74' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Bonevacia NAC Breda
80' Wissel PSV Wissel O. Engelaar voor O. Toivonen PSV
80' Wissel NAC Breda Wissel Ö. Bayram voor T. Gilissen NAC Breda
86' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Gorter NAC Breda
90' Gele kaart PSV Gele kaart voor Marcelo PSV
93' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Lens PSV
93' Tweede gele kaart PSV Tweede gele kaart voor J. Lens PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - NAC Breda
Opstellingen PSV - NAC Breda

Voorbeschouwing PSV - NAC Breda

PSV en NAC Breda treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen PSV en NAC Breda in de Eredivisie vond plaats op 20 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.