Nabeschouwing VVV Venlo - NEC (0-2) || Eredivisie 2011/2012

Zaterdag 17 maart 2012 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2011/2012 neemt VVV Venlo het zaterdag 17 maart 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de VVV Venlo - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - NEC (0-2)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en NEC is geëindigd in een 0-2 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 38e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van L. George. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het NEC dat via L. Schøne dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - NEC
LIVE VVV Venlo - NEC 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt NEC Doelpunt L. George met assist van R. Koolwijk NEC
44' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor U. Nwofor VVV-Venlo
45' Gele kaart NEC Gele kaart voor N. Foor NEC
46' Wissel VVV-Venlo Wissel F. de Regt voor S. Berghuis VVV-Venlo
60' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Uchebo voor U. Nwo VVV-Venlo
63' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Y. Wildschut VVV-Venlo
67' Gele kaart NEC Gele kaart voor K. Conboy NEC
68' Wissel NEC Wissel N. van der Velden voor L. George NEC
73' Doelpunt NEC Doelpunt L. Schøne NEC
76' Wissel VVV-Venlo Wissel B. Linssen voor Q. Kruijsen VVV-Venlo
81' Wissel NEC Wissel R. Amieux voor N. Foor NEC
93' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor M. Meeuwis VVV-Venlo
94' Gele kaart NEC Gele kaart voor N. van der Velden NEC
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - NEC
Opstellingen VVV Venlo - NEC

Voorbeschouwing VVV Venlo - NEC

VVV Venlo en NEC treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en NEC in de Eredivisie vond plaats op 17 december 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 4 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor VVV Venlo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.