Nabeschouwing VVV Venlo - PSV (3-3) || Eredivisie 2011/2012

Zondag 11 september 2011 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2011/2012 neemt VVV Venlo het zondag 11 september 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PSV.

Via de VVV Venlo - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - PSV (3-3)

De Eredivisie 2011/2012 wedstrijd tussen VVV Venlo en PSV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 11e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Toivonen. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het PSV dat via D. Mertens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. de Regt dacht na 48 minuten te scoren voor VVV-Venlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde VVV-Venlo via U. Nwofor, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 54 minuten spelen wist VVV-Venlo via M. Yoshida de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 76e minuut scoorde W. Bouma namens PSV. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 83 minuten werd M. Meeuwis van VVV-Venlo met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor VVV-Venlo het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - PSV
3
3
LIVE VVV Venlo - PSV 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen met assist van D. Mertens PSV
26' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor B. Linssen VVV-Venlo
27' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Cullen VVV-Venlo
34' Doelpunt PSV Doelpunt D. Mertens PSV
46' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Timisela voor A. Mei VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel B. Maguire voor B. Linssen VVV-Venlo
48' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt F. de Regt met assist van B. Maguire VVV-Venlo
52' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt U. Nwofor VVV-Venlo
54' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt M. Yoshida met assist van A. Musa VVV-Venlo
57' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Mertens PSV
59' Wissel PSV Wissel T. Matavz voor Z. Labyad PSV
76' Doelpunt PSV Doelpunt W. Bouma met assist van O. Toivonen PSV
78' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor A. Emenike Nkume VVV-Venlo
82' Wissel VVV-Venlo Wissel Q. Kruijsen voor R. Molhoek VVV-Venlo
83' Rode kaart VVV-Venlo Rode kaart voor M. Meeuwis VVV-Venlo
93' Gele kaart PSV Gele kaart voor S. Manolev PSV
94' Wissel PSV Wissel T. Derijck voor Marcelo PSV
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - PSV
Opstellingen VVV Venlo - PSV

Voorbeschouwing VVV Venlo - PSV

VVV Venlo en PSV treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en PSV in de Eredivisie vond plaats op 23 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 4 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor VVV Venlo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.