Nabeschouwing Aalesund - Ferencváros (3-1) (na verlenging) || Europa League 2011/2012

Donderdag 21 juli 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Aalesund het donderdag 21 juli 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros.

Via de Aalesund - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aalesund - Ferencváros (3-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Aalesund en Ferencváros is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Aalesund. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Aalesund dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 42e minuut dacht Ferencváros op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Olah. Helaas voor Ferencváros werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Aalesund dat via M. Barrantes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Fuhre dacht na 87 minuten te scoren voor Aalesund, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 119e minuut scoorde Aalesund via S. Post, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Aalesund die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Aalesund - Ferencváros
3
1
LIVE Aalesund - Ferencváros 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aalesund - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Aalesund Wissel C. Myklebust voor K. Sellin Aalesund
42' Doelpunt Ferencváros Doelpunt L. Olah Ferencváros
55' Gele kaart Aalesund Gele kaart voor J. Parr Aalesund
57' Gele kaart Aalesund Gele kaart voor J. Morrison Aalesund
57' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor B. Maroti Ferencváros
63' Wissel Aalesund Wissel S. Post voor F. Ulvestad Aalesund
66' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor T. Gruz Ferencváros
70' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor N. Fulop Ferencváros
70' Wissel Ferencváros Wissel I. Rodenbucher voor L. Abdi Ferencváros
72' Penalty Aalesund Penalty M. Barrantes Aalesund
80' Wissel Aalesund Wissel L. Fuhre voor S. Okoronkwo Aalesund
84' Wissel Ferencváros Wissel Felipe Almeida voor L. Olah Ferencváros
87' Doelpunt Aalesund Doelpunt L. Fuhre Aalesund
90' Wissel Ferencváros Wissel Z. Balog voor G. Jozsi Ferencváros
104' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Junior Ailton Ferencváros
119' Doelpunt Aalesund Doelpunt S. Post Aalesund
119' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Felipe Almeida Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Aalesund - Ferencváros
Opstellingen Aalesund - Ferencváros

Voorbeschouwing Aalesund - Ferencváros

Aalesund en Ferencváros spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Aalesund en Ferencváros in de Europa League vond plaats op 14 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ferencváros. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ferencváros favoriet. 1 keer wist de ploeg van Aalesund te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Aalesund. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.