Nabeschouwing AEK Athene - Anderlecht (1-2) || Europa League 2011/2012

Donderdag 1 december 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt AEK Athene het donderdag 1 december 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de AEK Athene - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - Anderlecht (1-2)

Het Europa League duel tussen AEK Athene en Anderlecht is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Gillet. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het AEK Athens dat via D. Sialmas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Gillet dacht na 36 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AEK Athene - Anderlecht
1
2
LIVE AEK Athene - Anderlecht 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Anderlecht Doelpunt G. Gillet Anderlecht
19' Doelpunt AEK Athens Doelpunt D. Sialmas AEK Athens
36' Doelpunt Anderlecht Doelpunt G. Gillet Anderlecht
46' Wissel AEK Athens Wissel S. Beleck voor N. Burns AEK Athens
46' Wissel AEK Athens Wissel F. Vargas voor E. Helgason AEK Athens
54' Wissel Anderlecht Wissel D. Odoi voor B. Safari Anderlecht
59' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor G. Kontoes AEK Athens
63' Wissel AEK Athens Wissel Leonardo voor F. Vargas AEK Athens
70' Wissel Anderlecht Wissel Fernando Canesin voor L. Marecek Anderlecht
83' Wissel Anderlecht Wissel T. De Sutter voor M. Suárez Anderlecht
92' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor G. Gillet Anderlecht
90' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Leonardo AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athene - Anderlecht
Opstellingen AEK Athene - Anderlecht

Voorbeschouwing AEK Athene - Anderlecht

AEK Athene en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen AEK Athene en Anderlecht in de Europa League vond plaats op 15 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 2 keer wist de ploeg van AEK Athene te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AEK Athene. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.