Nabeschouwing AEK Larnaca - FCSB (1-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 29 september 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt AEK Larnaca het donderdag 29 september 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen FCSB.

Via de AEK Larnaca - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Larnaca - FCSB (1-1)

De Europa League 2011/2012 wedstrijd tussen AEK Larnaca en FCSB geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 59e minuut dacht AEK Larnaca op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Mrdakovic. Helaas voor AEK Larnaca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het FCSB dat via M. Costea dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 82e minuut kreeg P. Brandán van FCSB voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FCSB de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AEK Larnaca - FCSB
1
1
LIVE AEK Larnaca - FCSB 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Larnaca - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Wissel AEK Larnaca Wissel Ruben Gomez voor Gonzalo García AEK Larnaca
56' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor G. Skopelitis AEK Larnaca
59' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt M. Mrdakovic AEK Larnaca
60' Wissel AEK Larnaca Wissel Gorka Pintado voor S. Kingsley AEK Larnaca
65' Doelpunt FCSB Doelpunt M. Costea FCSB
67' Wissel FCSB Wissel N. Martinovic voor I. Emeghara FCSB
73' Wissel AEK Larnaca Wissel K. Pavlou voor M. Mrdakovic AEK Larnaca
76' Wissel FCSB Wissel F. Costea voor C. Tanase FCSB
79' Gele kaart FCSB Gele kaart voor P. Brandán FCSB
82' Tweede gele kaart FCSB Tweede gele kaart voor P. Brandán FCSB
84' Gele kaart FCSB Gele kaart voor A. Prepelita FCSB
84' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Gorka Pintado AEK Larnaca
88' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor J. Demetriou AEK Larnaca
93' Wissel FCSB Wissel E. Bicfalvi voor A. Prepelita FCSB