Nabeschouwing Anderlecht - Lokomotiv Moskou (5-3) || Europa League 2011/2012

Woensdag 14 december 2011 - 21:05 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Anderlecht het woensdag 14 december 2011 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou.

Via de Anderlecht - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Lokomotiv Moskou (5-3)

Het Europa League duel tussen Anderlecht en Lokomotiv Moskou is geëindigd in een 5-3 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Lokomotiv Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Ignatyev. Helaas voor Lokomotiv Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Anderlecht dat via S. Kljestan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Fernando Canesin dacht na 39 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Anderlecht via M. Wasilewski, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 61 minuten spelen wist Anderlecht via M. Suárez de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 69e minuut scoorde D. Sychev namens Lokomotiv Moskva. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 78e minuut leek G. Gillet te scoren voor Anderlecht, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Na 83 minuten moest A. Ivanov het veld verlaten nadat er door de scheidsrechter een tweede gele kaart werd getrokken. Het betekende dat Lokomotiv Moskva de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 89e minuut leek D. Sychev te scoren voor Lokomotiv Moskva, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Lokomotiv Moskou
5
3
LIVE Anderlecht - Lokomotiv Moskou 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Fernando Canesin Anderlecht
21' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt V. Ignatyev Lokomotiv Moskva
24' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Manuel da Costa Lokomotiv Moskva
27' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor C. Kouyaté Anderlecht
33' Doelpunt Anderlecht Doelpunt S. Kljestan Anderlecht
37' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Maicon Lokomotiv Moskva
39' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Fernando Canesin Anderlecht
47' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Ivanov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Sychev voor A. Minchenkov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Ozdoev voor D. Torbinski Lokomotiv Moskva
55' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Caicedo voor Maicon Lokomotiv Moskva
57' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Wasilewski Anderlecht
61' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Suárez Anderlecht
69' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty D. Sychev Lokomotiv Moskva
73' Wissel Anderlecht Wissel D. Mbokani voor M. Suárez Anderlecht
76' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor R. Juhász Anderlecht
78' Doelpunt Anderlecht Doelpunt G. Gillet Anderlecht
81' Wissel Anderlecht Wissel Z. Badibanga voor G. Gillet Anderlecht
83' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva Tweede gele kaart voor A. Ivanov Lokomotiv Moskva
88' Wissel Anderlecht Wissel T. De Sutter voor Fernando Canesin Anderlecht
89' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt D. Sychev Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Anderlecht - Lokomotiv Moskou

Voorbeschouwing Anderlecht - Lokomotiv Moskou

Anderlecht en Lokomotiv Moskou spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Lokomotiv Moskou in de Europa League vond plaats op 29 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lokomotiv Moskou slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.