Nabeschouwing Anorthosis - Rabotnicki (0-2) || Europa League 2011/2012

Donderdag 28 juli 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Anorthosis het donderdag 28 juli 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rabotnicki.

Via de Anorthosis - Rabotnicki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anorthosis - Rabotnicki (0-2)

Het Europa League duel tussen Anorthosis en Rabotnicki is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rabotnicki. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 71e minuut dacht Rabotnicki op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Petrovic. Helaas voor Rabotnicki werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Rabotnicki dat via K. Velkoski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anorthosis - Rabotnicki
LIVE Anorthosis - Rabotnicki 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anorthosis - Rabotnicki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor P. Kumbev Rabotnicki
28' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor I. Tomasic Anorthosis
31' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor Cristovão Anorthosis
34' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor D. Velkoski Rabotnicki
38' Wissel Rabotnicki Wissel M. Petrovic voor I. Stojanov Rabotnicki
43' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor V. Laban Anorthosis
56' Wissel Rabotnicki Wissel D. Micevski voor I. Nastevski Rabotnicki
58' Wissel Anorthosis Wissel E. Angelov voor R. Laborde Anorthosis
71' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt M. Petrovic Rabotnicki
71' Wissel Anorthosis Wissel J. Colin voor G. Okkas Anorthosis
76' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor Janício Anorthosis
82' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt K. Velkoski Rabotnicki
83' Wissel Anorthosis Wissel V. Sielis voor Cristovão Anorthosis
89' Wissel Rabotnicki Wissel F. Petkovski voor K. Velkoski Rabotnicki