Nabeschouwing Bohemians - Olimpija (1-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 21 juli 2011 - 20:45 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Bohemians het donderdag 21 juli 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olimpija. De wedstrijd wordt gespeeld in Dalymount Park in Dublin.

Via de Bohemians - Olimpija live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bohemians - Olimpija (1-1)

De Europa League 2011/2012 wedstrijd tussen Bohemians en Olimpija geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 34e minuut dacht Bohemians op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Fagan. Helaas voor Bohemians werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Olimpija dat via G. OBrien dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bohemians - Olimpija
1
1
LIVE Bohemians - Olimpija 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bohemians - Olimpija teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Bohemians Doelpunt C. Fagan Bohemians
45' Gele kaart Bohemians Gele kaart voor G. Cronin Bohemians
46' Wissel Olimpija Wissel N. Omladic voor M. Fink Olimpija
61' Wissel Bohemians Wissel O. Cahill voor L. Burns Bohemians
71' Wissel Bohemians Wissel C. Forrester voor R. Bayly Bohemians
73' Wissel Olimpija Wissel D. Cadikovski voor F. Valencic Olimpija
75' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor A. Lovrecic Olimpija
81' Eigen doelpunt Olimpija Eigen doelpunt G. OBrien Olimpija
81' Wissel Bohemians Wissel A. Downes voor M. Rossiter Bohemians
82' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor M. Andelkovic Olimpija
86' Wissel Olimpija Wissel D. Kasnik voor S. Sretenovic Olimpija
92' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor D. Kasnik Olimpija
Video hoogtepunten en samenvatting Bohemians - Olimpija
Opstellingen Bohemians - Olimpija

Voorbeschouwing Bohemians - Olimpija

Bohemians en Olimpija spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Bohemians en Olimpija in de Europa League vond plaats op 14 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olimpija. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olimpija favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bohemians te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bohemians. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.