Nabeschouwing FC Twente - Schalke 04 (1-0) || Europa League 2011/2012

Donderdag 8 maart 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt FC Twente het donderdag 8 maart 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Schalke 04.

Via de FC Twente - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Schalke 04 (1-0)

Het Europa League duel tussen FC Twente en Schalke 04 is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Matip in de 60e minuut, waardoor Schalke 04 met een man minder kwam te staan. In de 61e minuut was het FC Twente dat via L. de Jong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Schalke 04
1
0
LIVE FC Twente - Schalke 04 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Rode kaart Schalke 04 Rode kaart voor J. Matip Schalke 04
61' Penalty FC Twente Penalty L. de Jong FC Twente
63' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor W. Janssen FC Twente
82' Wissel Schalke 04 Wissel J. Draxler voor C. Obasi Schalke 04
85' Wissel FC Twente Wissel E. Bajrami voor W. Janssen FC Twente
89' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor T. Hildebrand Schalke 04
91' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor Sergio Escudero Schalke 04
90' Wissel Schalke 04 Wissel Sergio Escudero voor Raúl Schalke 04
92' Wissel Schalke 04 Wissel C. Moritz voor L. Holtby Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Schalke 04
Opstellingen FC Twente - Schalke 04

Voorbeschouwing FC Twente - Schalke 04

FC Twente en Schalke 04 spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en Schalke 04 in de Europa League vond plaats op 3 december 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is FC Twente favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Schalke 04 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.