Nabeschouwing FC Twente - Wisła Kraków (4-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 29 september 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt FC Twente het donderdag 29 september 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Wisła Kraków.

Via de FC Twente - Wisła Kraków live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Wisła Kraków (4-1)

Het Europa League duel tussen FC Twente en Wisła Kraków is geëindigd in een 4-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Wisła Kraków op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Biton. Helaas voor Wisła Kraków werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het FC Twente dat via L. de Jong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Janko dacht na 46 minuten te scoren voor FC Twente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde FC Twente via M. Janko, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist FC Twente via W. Janssen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Wisła Kraków
4
1
LIVE FC Twente - Wisła Kraków 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Wisła Kraków teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Wisła Kraków Doelpunt D. Biton Wisła Kraków
23' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor R. Sobolewski Wisła Kraków
32' Doelpunt FC Twente Doelpunt L. de Jong FC Twente
46' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Janko FC Twente
56' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor O. Chávez Wisła Kraków
57' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Janko FC Twente
60' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor J. Diaz Wisła Kraków
67' Wissel Wisła Kraków Wissel D. Paljic voor I. Iliev Wisła Kraków
68' Wissel FC Twente Wissel W. Janssen voor M. Janko FC Twente
68' Wissel Wisła Kraków Wissel C. Wilk voor T. Jirsak Wisła Kraków
80' Doelpunt FC Twente Doelpunt W. Janssen FC Twente
83' Wissel FC Twente Wissel S. Berghuis voor O. John FC Twente
84' Wissel FC Twente Wissel L. Fer voor D. Landzaat FC Twente
85' Wissel Wisła Kraków Wissel D. Brud voor G. Núñez Wisła Kraków