Nabeschouwing Ferencváros - Ulisses (3-0) || Europa League 2011/2012

Donderdag 30 juni 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Ferencváros het donderdag 30 juni 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ulisses.

Via de Ferencváros - Ulisses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Ulisses (3-0)

Het Europa League duel tussen Ferencváros en Ulisses is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Ferencváros op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Jozsi. Helaas voor Ferencváros werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Ferencváros dat via M. Otten dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Felipe Almeida dacht na 69 minuten te scoren voor Ferencváros, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ferencváros - Ulisses
3
0
LIVE Ferencváros - Ulisses 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Ulisses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Ferencváros Doelpunt G. Jozsi Ferencváros
33' Doelpunt Ferencváros Doelpunt M. Otten Ferencváros
39' Gele kaart Ulisses Gele kaart voor A. Bareghamyan Ulisses
45' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor B. Maroti Ferencváros
50' Wissel Ulisses Wissel N. Sahakyan voor N. Pato Ulisses
55' Wissel Ulisses Wissel S. Jikia voor D. Grigoryan Ulisses
63' Wissel Ferencváros Wissel Felipe Almeida voor L. Olah Ferencváros
69' Doelpunt Ferencváros Doelpunt Felipe Almeida Ferencváros
73' Wissel Ferencváros Wissel Z. Balog voor N. Fulop Ferencváros
75' Wissel Ulisses Wissel G. Nranyan voor S. Zokou Ulisses
77' Wissel Ferencváros Wissel C. Csizmadia voor G. Jozsi Ferencváros