Nabeschouwing Fulham - Wisła Kraków (4-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 3 november 2011 - 21:05 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Fulham het donderdag 3 november 2011 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Wisła Kraków.

Via de Fulham - Wisła Kraków live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Wisła Kraków (4-1)

Het Europa League duel tussen Fulham en Wisła Kraków is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Fulham op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Duff. Helaas voor Fulham werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Wisła Kraków dat via A. Kirm dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Johnson dacht na 30 minuten te scoren voor Fulham, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Fulham via A. Johnson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist Fulham via S. Sidwell de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fulham - Wisła Kraków
4
1
LIVE Fulham - Wisła Kraków 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Wisła Kraków teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Fulham Doelpunt D. Duff Fulham
9' Doelpunt Wisła Kraków Doelpunt A. Kirm Wisła Kraków
30' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Johnson Fulham
44' Gele kaart Fulham Gele kaart voor B. Zamora Fulham
44' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor K. Jaliens Wisła Kraków
56' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor D. Paljic Wisła Kraków
57' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Johnson Fulham
61' Wissel Wisła Kraków Wissel T. Genkov voor L. Gargula Wisła Kraków
61' Wissel Wisła Kraków Wissel I. Iliev voor D. Brud Wisła Kraków
63' Wissel Fulham Wissel S. Sidwell voor D. Murphy Fulham
65' Gele kaart Fulham Gele kaart voor D. Etuhu Fulham
66' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor J. Diaz Wisła Kraków
72' Wissel Fulham Wissel K. Frei voor B. Zamora Fulham
77' Wissel Fulham Wissel P. Kasami voor A. Johnson Fulham
79' Doelpunt Fulham Doelpunt S. Sidwell Fulham
88' Wissel Wisła Kraków Wissel M. Jovanovic voor D. Biton Wisła Kraków
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Wisła Kraków
Opstellingen Fulham - Wisła Kraków

Voorbeschouwing Fulham - Wisła Kraków

Fulham en Wisła Kraków spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Wisła Kraków in de Europa League vond plaats op 20 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wisła Kraków. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Wisła Kraków favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fulham te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fulham. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.