Nabeschouwing Gaz Metan Mediaş - KuPS (2-0) || Europa League 2011/2012

Donderdag 21 juli 2011 - 17:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Gaz Metan Mediaş het donderdag 21 juli 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen KuPS.

Via de Gaz Metan Mediaş - KuPS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaz Metan Mediaş - KuPS (2-0)

Het Europa League duel tussen Gaz Metan Mediaş en KuPS is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gaz Metan Mediaş. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht Gaz Metan Mediaş op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Petre. Helaas voor Gaz Metan Mediaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Gaz Metan Mediaş dat via O. Hoban dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gaz Metan Mediaş - KuPS
2
0
LIVE Gaz Metan Mediaş - KuPS 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaz Metan Mediaş - KuPS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart KuPS Gele kaart voor M. Ilo KuPS
36' Doelpunt Gaz Metan Mediaş Doelpunt C. Petre Gaz Metan Mediaş
40' Wissel KuPS Wissel P. Oravainen voor A. Paananen KuPS
53' Doelpunt Gaz Metan Mediaş Doelpunt O. Hoban Gaz Metan Mediaş
61' Wissel KuPS Wissel S. Kaivonurmi voor M. Ilo KuPS
64' Wissel Gaz Metan Mediaş Wissel N. Breeveld voor A. Munteanu Gaz Metan Mediaş
71' Gele kaart Gaz Metan Mediaş Gele kaart voor C. Petre Gaz Metan Mediaş
76' Wissel KuPS Wissel A. Hoivala voor P. Holopainen KuPS
79' Wissel Gaz Metan Mediaş Wissel R. Zaharia voor C. Petre Gaz Metan Mediaş
84' Wissel Gaz Metan Mediaş Wissel Z. Markovic voor Thaer Al Bawab Gaz Metan Mediaş
Video hoogtepunten en samenvatting Gaz Metan Mediaş - KuPS
Opstellingen Gaz Metan Mediaş - KuPS

Voorbeschouwing Gaz Metan Mediaş - KuPS

Gaz Metan Mediaş en KuPS spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Gaz Metan Mediaş en KuPS in de Europa League vond plaats op 14 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor KuPS. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is KuPS favoriet. 1 keer wist de ploeg van Gaz Metan Mediaş te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gaz Metan Mediaş. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.