Nabeschouwing Genoa - OB (3-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 20 augustus 2009 - 20:45 uur

Genoa - OB

In de Europa League 2009/2010 neemt Genoa het donderdag 20 augustus 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen OB.

Via de Genoa - OB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - OB (3-1)

Het Europa League duel tussen Genoa en OB is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Sørensen. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Genoa dat via L. Figueroa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Figueroa dacht na 56 minuten te scoren voor Genoa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde OB via G. Mesto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - OB
3
1
LIVE Genoa - OB 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - OB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Eigen doelpunt Genoa Eigen doelpunt C. Sørensen Genoa
12' Gele kaart OB Gele kaart voor T. Helveg OB
17' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Biava Genoa
45' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Bocchetti Genoa
48' Doelpunt Genoa Doelpunt L. Figueroa Genoa
55' Gele kaart OB Gele kaart voor A. Christensen OB
56' Doelpunt Genoa Doelpunt L. Figueroa Genoa
59' Eigen doelpunt OB Eigen doelpunt G. Mesto OB
64' Gele kaart OB Gele kaart voor C. Sørensen OB
65' Wissel OB Wissel P. Utaka voor T. Helveg OB
66' Wissel Genoa Wissel Alberto Zapater voor O. Milanetto Genoa
74' Wissel Genoa Wissel S. Papastathopoulos voor S. Bocchetti Genoa
77' Wissel OB Wissel Cacá voor N. Demba-Nyrén OB
84' Wissel Genoa Wissel H. Kharja voor L. Figueroa Genoa
85' Gele kaart OB Gele kaart voor P. Utaka OB
90' Gele kaart OB Gele kaart voor E. Djemba-Djemba OB