Nabeschouwing Gomel - Bursaspor (1-3) || Europa League 2011/2012

Donderdag 4 augustus 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Gomel het donderdag 4 augustus 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Gomel - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gomel - Bursaspor (1-3)

Het Europa League duel tussen Gomel en Bursaspor is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 41e minuut dacht Gomel op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Aleksievich. Helaas voor Gomel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut kreeg S. Kozeka van Gomel voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Gomel de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. A. NDiaye dacht na 78 minuten te scoren voor Bursaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Bursaspor via F. Insúa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist Bursaspor via T. Bahadir de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gomel - Bursaspor
1
3
LIVE Gomel - Bursaspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gomel - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Gomel Gele kaart voor S. Kozeka Gomel
26' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor I. Kas Bursaspor
27' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor A. NDiaye Bursaspor
37' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor G. Kirita Bursaspor
41' Doelpunt Gomel Doelpunt I. Aleksievich Gomel
46' Wissel Bursaspor Wissel F. Insúa voor G. Kirita Bursaspor
64' Tweede gele kaart Gomel Tweede gele kaart voor S. Kozeka Gomel
72' Wissel Gomel Wissel Y. Zuev voor M. Lisovyi Gomel
75' Wissel Bursaspor Wissel S. Yildirim voor V. Sen Bursaspor
78' Doelpunt Bursaspor Doelpunt A. NDiaye Bursaspor
79' Gele kaart Gomel Gele kaart voor S. Kontsevoy Gomel
84' Wissel Gomel Wissel A. Stepanov voor S. Kontsevoy Gomel
86' Doelpunt Bursaspor Doelpunt F. Insúa Bursaspor
88' Wissel Bursaspor Wissel G. Svensson voor A. NDiaye Bursaspor
89' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor T. Bahadir Bursaspor
89' Wissel Gomel Wissel P. Platonov voor I. Aleksievich Gomel
91' Doelpunt Bursaspor Doelpunt T. Bahadir Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gomel - Bursaspor
Opstellingen Gomel - Bursaspor

Voorbeschouwing Gomel - Bursaspor

Gomel en Bursaspor spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Gomel en Bursaspor in de Europa League vond plaats op 28 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bursaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bursaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Gomel te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gomel. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.