Nabeschouwing Häcken - UN Käerjéng (5-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 7 juli 2011 - 19:00 uur



In de Europa League 2011/2012 neemt Häcken het donderdag 7 juli 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen UN Käerjéng.

Via de Häcken - UN Käerjéng live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Häcken - UN Käerjéng (5-1)

Het Europa League duel tussen Häcken en UN Käerjéng is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Häcken. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Häcken op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Makondele. Helaas voor Häcken werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Häcken dat via A. Waris dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Da Cruz dacht na 48 minuten te scoren voor UN Käerjéng, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Häcken via D. Williams, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Häcken via R. Makondele de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 84e minuut scoorde M. Ranégie namens Häcken. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Häcken - UN Käerjéng
Goals
5
1
LIVE Häcken - UN Käerjéng 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Häcken - UN Käerjéng teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Penalty Häcken Penalty R. Makondele Häcken
12' Wissel Häcken Wissel J. Elvby voor B. Anklev Häcken
38' Gele kaart Häcken Gele kaart voor K. Arkivuo Häcken
42' Doelpunt Häcken Doelpunt A. Waris Häcken
48' Doelpunt UN Käerjéng Doelpunt S. Da Cruz UN Käerjéng
60' Wissel UN Käerjéng Wissel R. Andres voor K. Corral UN Käerjéng
60' Wissel UN Käerjéng Wissel S. Piron voor J. Rolandi UN Käerjéng
65' Doelpunt Häcken Doelpunt D. Williams Häcken
65' Gele kaart UN Käerjéng Gele kaart voor E. Sabotic UN Käerjéng
66' Wissel Häcken Wissel M. Ranégie voor D. Williams Häcken
72' Gele kaart UN Käerjéng Gele kaart voor J. Winckel UN Käerjéng
73' Gele kaart UN Käerjéng Gele kaart voor L. Heller UN Käerjéng
78' Wissel Häcken Wissel J. Bjurström voor D. Chatto Häcken
81' Wissel UN Käerjéng Wissel A. Fiorani voor M. Binsfeld UN Käerjéng
82' Penalty Häcken Penalty R. Makondele Häcken
84' Doelpunt Häcken Doelpunt M. Ranégie Häcken
Video hoogtepunten en samenvatting Häcken - UN Käerjéng
Opstellingen Häcken - UN Käerjéng

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Häcken - UN Käerjéng

Häcken en UN Käerjéng spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Häcken en UN Käerjéng in de Europa League vond plaats op 30 juni 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Häcken 0
Winst UN Käerjéng 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Häcken - UN Käerjéng Opstelling Häcken Opstelling UN Käerjéng Live Häcken - UN Käerjéng Live Häcken - UN Käerjéng kijken Häcken - UN Käerjéng kijken Live Häcken - UN Käerjéng stream Häcken - UN Käerjéng Fox Sports Nabeschouwing Häcken - UN Käerjéng Uitslag Häcken - UN Käerjéng Statistieken Häcken - UN Käerjéng Europa League 2011/2012 Häcken - UN Käerjéng wedden Häcken - UN Käerjéng gokken Häcken - UN Käerjéng Unibet