Nabeschouwing Honka - Nõmme Kalju (0-0) || Europa League 2011/2012

Donderdag 30 juni 2011 - 18:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Honka het donderdag 30 juni 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Nõmme Kalju.

Via de Honka - Nõmme Kalju live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honka - Nõmme Kalju (0-0)

De Europa League 2011/2012 wedstrijd tussen Honka en Nõmme Kalju geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Honka - Nõmme Kalju
LIVE Honka - Nõmme Kalju 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honka - Nõmme Kalju teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor A. Koogas Nõmme Kalju
68' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor K. Viikmäe Nõmme Kalju
68' Wissel Honka Wissel S. Koskinen voor T. Väyrynen Honka
77' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor J. Jevdokimov Nõmme Kalju
82' Wissel Nõmme Kalju Wissel K. Rantanen voor J. Jevdokimov Nõmme Kalju
89' Wissel Nõmme Kalju Wissel H. Mitsuyama voor H. Wakui Nõmme Kalju
92' Gele kaart Honka Gele kaart voor D. Savage Honka
93' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor A. Bärengrub Nõmme Kalju