Nabeschouwing Jagiellonia Białystok - Irtysh (1-0) || Europa League 2011/2012

Donderdag 30 juni 2011 - 20:30 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Jagiellonia Białystok het donderdag 30 juni 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Irtysh.

Via de Jagiellonia Białystok - Irtysh live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jagiellonia Białystok - Irtysh (1-0)

Het Europa League duel tussen Jagiellonia Białystok en Irtysh is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Jagiellonia Białystok. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Mikhaylyuk van Irtysh. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 37e minuut het veld moest verlaten. In de 80e minuut was het Jagiellonia Białystok dat via T. Frankowski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jagiellonia Białystok - Irtysh
1
0
LIVE Jagiellonia Białystok - Irtysh 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jagiellonia Białystok - Irtysh teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Irtysh Gele kaart voor A. Mikhaylyuk Irtysh
35' Gele kaart Irtysh Gele kaart voor A. Kuchma Irtysh
37' Tweede gele kaart Irtysh Tweede gele kaart voor A. Mikhaylyuk Irtysh
46' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel E. Seratlic voor Hermes Jagiellonia Białystok
46' Wissel Irtysh Wissel K. Zarechniy voor U. Asanbaev Irtysh
58' Gele kaart Jagiellonia Białystok Gele kaart voor A. Skerla Jagiellonia Białystok
59' Gele kaart Irtysh Gele kaart voor G. Daskalov Irtysh
64' Gele kaart Irtysh Gele kaart voor A. Tsirin Irtysh
73' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel M. Makuszewski voor D. Plizga Jagiellonia Białystok
77' Wissel Irtysh Wissel M. Nikolic voor G. Daskalov Irtysh
80' Doelpunt Jagiellonia Białystok Doelpunt T. Frankowski Jagiellonia Białystok
86' Wissel Irtysh Wissel G. Maltsev voor P. Shabalin Irtysh
88' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel Rogerio Maycon voor M. Burkhardt Jagiellonia Białystok