Nabeschouwing Juvenes / Dogana - Rabotnicki (0-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 14 juli 2011 - 20:30 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Juvenes / Dogana het donderdag 14 juli 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rabotnicki. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Juvenes / Dogana - Rabotnicki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juvenes / Dogana - Rabotnicki (0-1)

Het Europa League duel tussen Juvenes / Dogana en Rabotnicki is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rabotnicki. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor L. Gasperoni van Juvenes / Dogana. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 76e minuut het veld moest verlaten. In de 86e minuut was het Rabotnicki dat via F. Petkovski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Juvenes / Dogana - Rabotnicki
LIVE Juvenes / Dogana - Rabotnicki 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juvenes / Dogana - Rabotnicki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Juvenes / Dogana Gele kaart voor F. Ceci Juvenes / Dogana
27' Gele kaart Juvenes / Dogana Gele kaart voor D. Friguglietti Juvenes / Dogana
37' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor K. Velkoski Rabotnicki
59' Wissel Rabotnicki Wissel F. Petkovski voor G. Bogdanovic Rabotnicki
67' Wissel Juvenes / Dogana Wissel E. Colombini voor F. Ceci Juvenes / Dogana
71' Gele kaart Juvenes / Dogana Gele kaart voor L. Gasperoni Juvenes / Dogana
75' Wissel Rabotnicki Wissel K. Trajkovski voor M. Petrovic Rabotnicki
76' Tweede gele kaart Juvenes / Dogana Tweede gele kaart voor L. Gasperoni Juvenes / Dogana
78' Wissel Juvenes / Dogana Wissel A. Casadei voor P. Caminati Juvenes / Dogana
84' Wissel Rabotnicki Wissel E. Skenderovic voor B. Manevski Rabotnicki
86' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt F. Petkovski Rabotnicki
92' Wissel Juvenes / Dogana Wissel N. Zafferani voor R. Santini Juvenes / Dogana