Nabeschouwing Legia Warszawa - PSV (0-3) || Europa League 2011/2012

Woensdag 30 november 2011 - 21:05 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Legia Warszawa het woensdag 30 november 2011 om 21:05 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Pepsi Arena in Warszawa.

Via de Legia Warszawa - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Legia Warszawa - PSV (0-3)

Het Europa League duel tussen Legia Warszawa en PSV is geëindigd in een 0-3 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 32e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van M.R. Zewlakow. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut moest D. Kuciak van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Legia Warszawa verder met een speler minder. D. Mertens dacht na 59 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde PSV via Z. Labyad, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Legia Warszawa - PSV
LIVE Legia Warszawa - PSV 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Legia Warszawa - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Willems PSV
32' Eigen doelpunt PSV Eigen doelpunt M.R. Zewlakow PSV
54' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Mertens PSV
56' Rode kaart Legia Warszawa Rode kaart voor D. Kuciak Legia Warszawa
57' Wissel Legia Warszawa Wissel W. Skaba voor D. Ljuboja Legia Warszawa
59' Penalty PSV Penalty D. Mertens PSV
62' Gele kaart PSV Gele kaart voor O. Engelaar PSV
65' Wissel PSV Wissel W. Bouma voor J. Willems PSV
67' Gele kaart PSV Gele kaart voor Marcelo PSV
68' Doelpunt PSV Doelpunt Z. Labyad met assist van J. Lens PSV
70' Wissel Legia Warszawa Wissel R. Wolski voor M. Rybus Legia Warszawa
71' Wissel PSV Wissel O. Toivonen voor D. Mertens PSV
77' Wissel PSV Wissel M. Ritzmaier voor Marcelo PSV
81' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor A. Jedrzejczyk Legia Warszawa
83' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Kucharczyk voor M. Zyro Legia Warszawa
90' Gele kaart PSV Gele kaart voor K. Strootman PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Legia Warszawa - PSV
Opstellingen Legia Warszawa - PSV

Voorbeschouwing Legia Warszawa - PSV

Legia Warszawa en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Legia Warszawa en PSV in de Europa League vond plaats op 15 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 1 keer wist de ploeg van Legia Warszawa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Legia Warszawa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.