Nabeschouwing Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław (0-0) (3-4 na strafschoppen) || Europa League 2011/2012

Donderdag 4 augustus 2011 - 19:30 uur



In de Europa League 2011/2012 neemt Lokomotiv Sofia het donderdag 4 augustus 2011 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Śląsk Wrocław. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vasil Levski in Sofia.

Via de Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław (0-0) (3-4 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Lokomotiv Sofia en Śląsk Wrocław is geëindigd in een overwinning voor Śląsk Wrocław. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Śląsk Wrocław het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław
LIVE Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Lokomotiv Sofia Gele kaart voor A. Atanasov Lokomotiv Sofia
26' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor R. Elsner Śląsk Wrocław
46' Wissel Lokomotiv Sofia Wissel M. Dafchev voor K. Yanev Lokomotiv Sofia
57' Gele kaart Lokomotiv Sofia Gele kaart voor Y. Varbanov Lokomotiv Sofia
59' Wissel Śląsk Wrocław Wissel J. Voskamp voor C. Diaz Śląsk Wrocław
75' Wissel Lokomotiv Sofia Wissel P. Yordanov voor M. Mesic Lokomotiv Sofia
82' Wissel Śląsk Wrocław Wissel L. Madej voor W. Sobota Śląsk Wrocław
96' Gele kaart Lokomotiv Sofia Gele kaart voor M. Lahchev Lokomotiv Sofia
91' Wissel Lokomotiv Sofia Wissel I. Garov voor T. Dyakov Lokomotiv Sofia
100' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor S. Mila Śląsk Wrocław
107' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor A. Spahic Śląsk Wrocław
117' Wissel Śląsk Wrocław Wissel D. Sztylka voor S. Dudek Śląsk Wrocław
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław
Opstellingen Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław

Lokomotiv Sofia en Śląsk Wrocław spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Sofia en Śląsk Wrocław in de Europa League vond plaats op 28 juli 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Sofia 0
Winst Śląsk Wrocław 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław Opstelling Lokomotiv Sofia Opstelling Śląsk Wrocław Live Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław Live Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław kijken Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław kijken Live Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław stream Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław Uitslag Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław Statistieken Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław Europa League 2011/2012 Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław wedden Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław gokken Lokomotiv Sofia - Śląsk Wrocław Unibet