Nabeschouwing Lovech - Dynamo Kiev (1-2) || Europa League 2011/2012

Donderdag 18 augustus 2011 - 18:45 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Lovech het donderdag 18 augustus 2011 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion in Tetovo.

Via de Lovech - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lovech - Dynamo Kiev (1-2)

Het Europa League duel tussen Lovech en Dynamo Kiev is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Ninkovic. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Lovech dat via H. Yanev dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Brown dacht na 77 minuten te scoren voor Dynamo Kyiv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lovech - Dynamo Kiev
1
2
LIVE Lovech - Dynamo Kiev 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lovech - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty Dynamo Kyiv Penalty M. Ninkovic Dynamo Kyiv
7' Gele kaart Lovech Gele kaart voor Vinícius Lovech
10' Gele kaart Lovech Gele kaart voor P. Zanev Lovech
13' Doelpunt Lovech Doelpunt H. Yanev Lovech
30' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor G. Popov Dynamo Kyiv
42' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor R. Eremenko Dynamo Kyiv
60' Wissel Lovech Wissel P. Nikolov voor B. Itoua Onanga Lovech
60' Wissel Dynamo Kyiv Wissel H. Lukman voor M. Ninkovic Dynamo Kyiv
68' Wissel Lovech Wissel G. Milanov voor M. Josse Lovech
70' Wissel Lovech Wissel S. Todorov voor Célio Codó Lovech
71' Gele kaart Lovech Gele kaart voor H. Yanev Lovech
77' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt I. Brown Dynamo Kyiv
78' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Aliyev voor A. Yarmolenko Dynamo Kyiv
84' Gele kaart Lovech Gele kaart voor N. Bodurov Lovech
90' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor A. Milevskiy Dynamo Kyiv