Nabeschouwing Metalist - Sporting CP (1-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 5 april 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Metalist het donderdag 5 april 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Oblasny SportKomplex Metalist in Kharkiv.

Via de Metalist - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metalist - Sporting CP (1-1)

De Europa League 2011/2012 wedstrijd tussen Metalist en Sporting CP geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 44e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van Wolfswinkel. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Metalist dat via J. Cristaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Metalist - Sporting CP
1
1
LIVE Metalist - Sporting CP 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metalist - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Metalist Gele kaart voor A. Berezovchuk Metalist
44' Doelpunt Sporting CP Doelpunt R. van Wolfswinkel met assist van Capel Sporting CP
46' Wissel Metalist Wissel M. Devic voor Edmar Metalist
57' Doelpunt Metalist Doelpunt J. Cristaldo met assist van M. Devic Metalist
59' Gele kaart Metalist Gele kaart voor J. Sosa Metalist
60' Wissel Sporting CP Wissel Renato Neto voor M. Fernández Sporting CP
63' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Xandão Sporting CP
69' Gele kaart Metalist Gele kaart voor J. Torres Metalist
71' Wissel Metalist Wissel Marlos voor J. Torres Metalist
72' Wissel Sporting CP Wissel André Santos voor André Martins Sporting CP
82' Gele kaart Metalist Gele kaart voor Taison Metalist
83' Wissel Sporting CP Wissel Evaldo voor Capel Sporting CP
85' Wissel Metalist Wissel S. Blanco voor S. Pshenichnikh Metalist
92' Gele kaart Metalist Gele kaart voor M. Obradovic Metalist
90' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Evaldo Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Metalist - Sporting CP
Opstellingen Metalist - Sporting CP

Voorbeschouwing Metalist - Sporting CP

Metalist en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Metalist en Sporting CP in de Europa League vond plaats op 29 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 1 keer wist de ploeg van Metalist te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Metalist. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.