Nabeschouwing Nacional - Birmingham City (0-0) || Europa League 2011/2012

Donderdag 18 augustus 2011 - 20:45 uur



In de Europa League 2011/2012 neemt Nacional het donderdag 18 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Birmingham City.

Via de Nacional - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Birmingham City (0-0)

De Europa League 2011/2012 wedstrijd tussen Nacional en Birmingham City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Birmingham City
LIVE Nacional - Birmingham City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. Beausejour Birmingham City
43' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Luis Alberto Nacional
46' Wissel Nacional Wissel Diego Barcellos voor R. Mihelic Nacional
46' Wissel Nacional Wissel Elizeu voor D. Skolnik Nacional
53' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor L. Ridgewell Birmingham City
69' Wissel Nacional Wissel Candeias voor Edgar Costa Nacional
71' Gele kaart Nacional Gele kaart voor João Aurélio Nacional
77' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor S. Carr Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Birmingham City
Opstellingen Nacional - Birmingham City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nacional - Birmingham City

Nacional en Birmingham City spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Nacional en Birmingham City elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Nacional 0
Winst Birmingham City 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Nacional - Birmingham City Opstelling Nacional Opstelling Birmingham City Live Nacional - Birmingham City Live Nacional - Birmingham City kijken Nacional - Birmingham City kijken Live Nacional - Birmingham City stream Nacional - Birmingham City Fox Sports Nabeschouwing Nacional - Birmingham City Uitslag Nacional - Birmingham City Statistieken Nacional - Birmingham City Europa League 2011/2012 Nacional - Birmingham City wedden Nacional - Birmingham City gokken Nacional - Birmingham City Unibet