Nabeschouwing Olympiakos Volos - Rad Beograd (1-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 21 juli 2011 - 20:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Olympiakos Volos het donderdag 21 juli 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rad Beograd. De wedstrijd wordt gespeeld in Panthessaliko Stadio (Volos) in Volos.

Via de Olympiakos Volos - Rad Beograd live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Volos - Rad Beograd (1-1)

De Europa League 2011/2012 wedstrijd tussen Olympiakos Volos en Rad Beograd geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 48e minuut dacht Rad Beograd op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Kojic. Helaas voor Rad Beograd werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Olympiakos Volos dat via J. Martin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 85e minuut kreeg K. Sankaré van Olympiakos Volos voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Olympiakos Volos de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympiakos Volos - Rad Beograd
1
1
LIVE Olympiakos Volos - Rad Beograd 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Volos - Rad Beograd teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Olympiakos Volos Gele kaart voor K. Sankaré Olympiakos Volos
48' Doelpunt Rad Beograd Doelpunt N. Kojic Rad Beograd
61' Gele kaart Rad Beograd Gele kaart voor L. Milivojevic Rad Beograd
62' Wissel Rad Beograd Wissel M. Randelovic voor A. Kosoric Rad Beograd
71' Gele kaart Olympiakos Volos Gele kaart voor X. Tomas Olympiakos Volos
72' Wissel Olympiakos Volos Wissel A. Schembri voor M. Breska Olympiakos Volos
77' Wissel Rad Beograd Wissel N. Stojiljkovic voor N. Andric Rad Beograd
79' Penalty Olympiakos Volos Penalty J. Martin Olympiakos Volos
81' Wissel Rad Beograd Wissel S. Varga voor M. Stanojevic Rad Beograd
85' Tweede gele kaart Olympiakos Volos Tweede gele kaart voor K. Sankaré Olympiakos Volos
85' Wissel Olympiakos Volos Wissel P. Dolezaj voor Noé Acosta Olympiakos Volos
94' Gele kaart Olympiakos Volos Gele kaart voor E. Jakupovic Olympiakos Volos
90' Wissel Olympiakos Volos Wissel S. Darbion voor V. Monje Olympiakos Volos
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Volos - Rad Beograd
Opstellingen Olympiakos Volos - Rad Beograd

Voorbeschouwing Olympiakos Volos - Rad Beograd

Olympiakos Volos en Rad Beograd spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Volos en Rad Beograd in de Europa League vond plaats op 14 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Volos. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Olympiakos Volos favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rad Beograd slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.