Nabeschouwing Omonia Nicosia - ADO Den Haag (3-0) || Europa League 2011/2012

Donderdag 28 juli 2011 - 19:30 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Omonia Nicosia het donderdag 28 juli 2011 om 19:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de Omonia Nicosia - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Omonia Nicosia - ADO Den Haag (3-0)

Het Europa League duel tussen Omonia Nicosia en ADO Den Haag is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Omonia Nicosia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht Omonia Nicosia op voorsprong te komen via een doelpunt van Alexandre. Helaas voor Omonia Nicosia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Omonia Nicosia dat via H. Rengifo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Christofi dacht na 77 minuten te scoren voor Omonia Nicosia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Omonia Nicosia - ADO Den Haag
3
0
LIVE Omonia Nicosia - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Omonia Nicosia - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Penalty Omonia Nicosia Penalty Alexandre Omonia Nicosia
37' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Kum ADO Den Haag
37' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor W. Verhoek ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Vicento voor M. Höcher ADO Den Haag
53' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor L. de Almeida Omonia Nicosia
55' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor F. Luksík ADO Den Haag
58' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt H. Rengifo Omonia Nicosia
70' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Chery voor F. Luksík ADO Den Haag
72' Wissel Omonia Nicosia Wissel Bruno Aguiar voor H. Rengifo Omonia Nicosia
73' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor Bruno Aguiar Omonia Nicosia
77' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt D. Christofi Omonia Nicosia
85' Wissel Omonia Nicosia Wissel J. Tadic voor Alexandre Omonia Nicosia
87' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor C. Karipidis Omonia Nicosia
91' Wissel Omonia Nicosia Wissel Davidson Morais voor D. Christofi Omonia Nicosia