Nabeschouwing PAOK - Vålerenga (0-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 6 augustus 2009 - 20:45 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt PAOK het donderdag 6 augustus 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Vålerenga.

Via de PAOK - Vålerenga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Vålerenga (0-1)

Het Europa League duel tussen PAOK en Vålerenga is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vålerenga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 60e minuut dacht Vålerenga op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Berre. Helaas voor Vålerenga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PAOK - Vålerenga
LIVE PAOK - Vålerenga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Vålerenga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Vålerenga Gele kaart voor E. Hagen Vålerenga
60' Doelpunt Vålerenga Doelpunt M. Berre Vålerenga
64' Wissel PAOK Wissel L. Filomeno voor V. Ivic PAOK
72' Wissel PAOK Wissel V. Koutsianikoulis voor I. Anastasakos PAOK
76' Wissel PAOK Wissel A. Papazoglou voor Sergio Conceição PAOK
79' Wissel Vålerenga Wissel M. Fellah voor D. Leigh Vålerenga
87' Gele kaart PAOK Gele kaart voor G. Fotakis PAOK
89' Wissel Vålerenga Wissel H. Singh voor E. Hagen Vålerenga
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - Vålerenga
Opstellingen PAOK - Vålerenga

Voorbeschouwing PAOK - Vålerenga

PAOK en Vålerenga spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen PAOK en Vålerenga in de Europa League vond plaats op 30 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor PAOK. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PAOK favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vålerenga slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.