Nabeschouwing Partizan - Shamrock Rovers (1-2) (na verlenging) || Europa League 2011/2012

Donderdag 25 augustus 2011 - 20:30 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Partizan het donderdag 25 augustus 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Shamrock Rovers.

Via de Partizan - Shamrock Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Shamrock Rovers (1-2) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Partizan en Shamrock Rovers is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Shamrock Rovers. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Shamrock Rovers dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 35e minuut dacht Partizan op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Volkov. Helaas voor Partizan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Shamrock Rovers dat via P. Sullivan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. S. ODonnell dacht na 113 minuten te scoren voor Shamrock Rovers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 118e minuut moest Partizan verder met een man minder, nadat M. Kamara een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Shamrock Rovers die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Partizan - Shamrock Rovers
1
2
LIVE Partizan - Shamrock Rovers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Shamrock Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Partizan Doelpunt V. Volkov Partizan
46' Gele kaart Partizan Gele kaart voor M. Kamara Partizan
46' Wissel Shamrock Rovers Wissel K. Sheppard voor B. Dennehy Shamrock Rovers
58' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt P. Sullivan Shamrock Rovers
58' Wissel Partizan Wissel S. Babovic voor Z. Vukic Partizan
60' Gele kaart Partizan Gele kaart voor V. Volkov Partizan
62' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor G. Twigg Shamrock Rovers
64' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor E. Stevens Shamrock Rovers
65' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Babovic Partizan
68' Wissel Shamrock Rovers Wissel S. ODonnell voor G. McCabe Shamrock Rovers
85' Wissel Partizan Wissel L. Markovic voor Eduardo Partizan
90' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor P. Sullivan Shamrock Rovers
102' Wissel Shamrock Rovers Wissel C. Kilduff voor G. Twigg Shamrock Rovers
106' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor S. Rice Shamrock Rovers
107' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor K. Sheppard Shamrock Rovers
113' Penalty Shamrock Rovers Penalty S. ODonnell Shamrock Rovers
113' Gele kaart Partizan Gele kaart voor R. Ilic Partizan
118' Tweede gele kaart Partizan Tweede gele kaart voor M. Kamara Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan - Shamrock Rovers
Opstellingen Partizan - Shamrock Rovers

Voorbeschouwing Partizan - Shamrock Rovers

Partizan en Shamrock Rovers spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Partizan en Shamrock Rovers in de Europa League vond plaats op 18 augustus 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.