Nabeschouwing PSV - Valencia (1-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 15 maart 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt PSV het donderdag 15 maart 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de PSV - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Valencia (1-1)

De Europa League 2011/2012 wedstrijd tussen PSV en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 47e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Rami. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het PSV dat via O. Toivonen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut moest Valencia verder met een man minder nadat A. Rami een rode kaart had gekregen. Het lukte PSV in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PSV - Valencia
1
1
LIVE PSV - Valencia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart PSV Gele kaart voor S. Manolev PSV
47' Doelpunt Valencia Doelpunt A. Rami met assist van S. Feghouli Valencia
57' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Bruno Valencia
64' Doelpunt PSV Doelpunt O. Toivonen met assist van T. Matavz PSV
71' Gele kaart PSV Gele kaart voor W. Bouma PSV
74' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Jordi Alba Valencia
75' Wissel Valencia Wissel M. Topal voor Albelda Valencia
76' Wissel PSV Wissel T. Derijck voor W. Bouma PSV
78' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Aduriz Valencia
80' Wissel PSV Wissel J. Lens voor D. Mertens PSV
80' Wissel Valencia Wissel P. Piatti voor Aduriz Valencia
84' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Mathieu Valencia
85' Wissel Valencia Wissel Dani Parejo voor Jonas Valencia
89' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Diego Alves Valencia
89' Rode kaart Valencia Rode kaart voor A. Rami Valencia
90' Gele kaart PSV Gele kaart voor O. Toivonen PSV
93' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Lens PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Valencia
Opstellingen PSV - Valencia

Voorbeschouwing PSV - Valencia

PSV en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Valencia in de Europa League vond plaats op 8 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 1 keer wist de ploeg van PSV te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSV. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.