Nabeschouwing Rad Beograd - Tre Penne (6-0) || Europa League 2011/2012

Donderdag 30 juni 2011 - 17:30 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Rad Beograd het donderdag 30 juni 2011 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Tre Penne.

Via de Rad Beograd - Tre Penne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rad Beograd - Tre Penne (6-0)

Het Europa League duel tussen Rad Beograd en Tre Penne is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Rad Beograd. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 6e minuut dacht Rad Beograd op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Stanojevic. Helaas voor Rad Beograd werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Rad Beograd dat via F. Valentini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Stanojevic dacht na 13 minuten te scoren voor Rad Beograd, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 24e minuut scoorde Rad Beograd via A. Mrkela, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 48 minuten spelen wist Rad Beograd via N. Kojic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 53 minuten kon M. Francesconi van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Tre Penne het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 66e minuut leek M. Prso te scoren voor Rad Beograd, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rad Beograd - Tre Penne
6
0
LIVE Rad Beograd - Tre Penne 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rad Beograd - Tre Penne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Rad Beograd Penalty M. Stanojevic Rad Beograd
9' Eigen doelpunt Rad Beograd Eigen doelpunt F. Valentini Rad Beograd
13' Doelpunt Rad Beograd Doelpunt M. Stanojevic Rad Beograd
24' Doelpunt Rad Beograd Doelpunt A. Mrkela Rad Beograd
48' Doelpunt Rad Beograd Doelpunt N. Kojic Rad Beograd
51' Wissel Tre Penne Wissel A. Gasperoni voor S. Valentini Tre Penne
52' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor M. Francesconi Tre Penne
53' Tweede gele kaart Tre Penne Tweede gele kaart voor M. Francesconi Tre Penne
59' Wissel Tre Penne Wissel N. Chiaruzzi voor M. Rossi Tre Penne
66' Doelpunt Rad Beograd Doelpunt M. Prso Rad Beograd
70' Wissel Rad Beograd Wissel S. Varga voor N. Kojic Rad Beograd
72' Wissel Tre Penne Wissel M. Valli voor D. Pignieri Tre Penne
75' Wissel Rad Beograd Wissel F. Malbasic voor N. Andric Rad Beograd
80' Wissel Rad Beograd Wissel N. Raspopovic voor L. Milivojevic Rad Beograd