Nabeschouwing Rennes - Atlético Madrid (1-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 29 september 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Rennes het donderdag 29 september 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Route de Lorient in Rennes.

Via de Rennes - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Atlético Madrid (1-1)

De Europa League 2011/2012 wedstrijd tussen Rennes en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 56e minuut dacht Rennes op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Montaño. Helaas voor Rennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Atlético Madrid dat via Juanfran dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rennes - Atlético Madrid
1
1
LIVE Rennes - Atlético Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Turan Atlético Madrid
34' Gele kaart Rennes Gele kaart voor R. Danze Rennes
35' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Perea Atlético Madrid
56' Doelpunt Rennes Doelpunt V. Montaño Rennes
60' Wissel Rennes Wissel J. Pitroipa voor J. Kembo-Ekoko Rennes
63' Wissel Atlético Madrid Wissel E. Salvio voor Adrián Atlético Madrid
64' Gele kaart Rennes Gele kaart voor J. Pitroipa Rennes
69' Wissel Rennes Wissel Y. Hadji voor V. Montaño Rennes
73' Wissel Atlético Madrid Wissel Reyes voor Gabi Atlético Madrid
74' Wissel Rennes Wissel Y. MVila voor S. Dalmat Rennes
80' Wissel Atlético Madrid Wissel Juanfran voor A. Turan Atlético Madrid
87' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Juanfran Atlético Madrid