Nabeschouwing Roma - Fulham (2-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 5 november 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Roma het donderdag 5 november 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Fulham (2-1)

Het Europa League duel tussen Roma en Fulham is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Fulham op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Kamara. Helaas voor Fulham werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut moest E. Nevland van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Fulham verder met een speler minder. J. Riise dacht na 69 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Roma via S. Okaka, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 90e minuut werd P. Konchesky van Fulham met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Roma met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Roma - Fulham
2
1
LIVE Roma - Fulham 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Andreolli Roma
19' Penalty Fulham Penalty D. Kamara Fulham
34' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Greening Fulham
38' Gele kaart Roma Gele kaart voor S. Okaka Roma
44' Gele kaart Fulham Gele kaart voor B. Hangeland Fulham
45' Wissel Roma Wissel Taddei voor Cicinho Roma
45' Wissel Roma Wissel Júlio Sérgio voor Doni Roma
45' Wissel Fulham Wissel E. Nevland voor D. Kamara Fulham
49' Rode kaart Fulham Rode kaart voor E. Nevland Fulham
66' Wissel Roma Wissel J. Ménez voor S. Guberti Roma
69' Doelpunt Roma Doelpunt J. Riise Roma
70' Wissel Fulham Wissel B. Zamora voor B. Riise Fulham
72' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
76' Doelpunt Roma Doelpunt S. Okaka Roma
77' Wissel Fulham Wissel C. Baird voor D. Etuhu Fulham
89' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Hughes Fulham
90' Rode kaart Fulham Rode kaart voor P. Konchesky Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Fulham
Opstellingen Roma - Fulham

Voorbeschouwing Roma - Fulham

Roma en Fulham spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Roma en Fulham elkaar treffen in de Europa League.