Nabeschouwing Rubin Kazan' - Shamrock Rovers (4-1) || Europa League 2011/2012

Woensdag 30 november 2011 - 18:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Rubin Kazan' het woensdag 30 november 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Shamrock Rovers.

Via de Rubin Kazan' - Shamrock Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Shamrock Rovers (4-1)

Het Europa League duel tussen Rubin Kazan' en Shamrock Rovers is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Rubin Kazan op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Haedo Valdéz. Helaas voor Rubin Kazan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Shamrock Rovers dat via K. Oman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Natcho dacht na 36 minuten te scoren voor Rubin Kazan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Rubin Kazan via N. Haedo Valdéz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist Rubin Kazan via O. Martins de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Shamrock Rovers
4
1
LIVE Rubin Kazan' - Shamrock Rovers 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Shamrock Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt N. Haedo Valdéz Rubin Kazan
11' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor César Navas Rubin Kazan
12' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt K. Oman Shamrock Rovers
36' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt B. Natcho Rubin Kazan
39' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Ryazantsev Rubin Kazan
51' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt N. Haedo Valdéz Rubin Kazan
61' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Kasaev voor N. Haedo Valdéz Rubin Kazan
62' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt O. Martins Rubin Kazan
62' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor P. Sullivan Shamrock Rovers
65' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor D. Murray Shamrock Rovers
69' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor G. Karadeniz Rubin Kazan
69' Wissel Rubin Kazan Wissel Cristian Ansaldi voor G. Karadeniz Rubin Kazan
70' Wissel Shamrock Rovers Wissel S. ODonnell voor R. Finn Shamrock Rovers
70' Wissel Shamrock Rovers Wissel C. Kilduff voor J. Paterson Shamrock Rovers
71' Wissel Rubin Kazan Wissel V. Dyadyun voor A. Ryazantsev Rubin Kazan
75' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor S. ODonnell Shamrock Rovers
81' Wissel Shamrock Rovers Wissel G. Twigg voor C. Turner Shamrock Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Shamrock Rovers
Opstellingen Rubin Kazan' - Shamrock Rovers

Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Shamrock Rovers

Rubin Kazan' en Shamrock Rovers spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Shamrock Rovers in de Europa League vond plaats op 15 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rubin Kazan' favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Shamrock Rovers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.