Nabeschouwing Schalke 04 - Viktoria Pilsen (3-1) (na verlenging) || Europa League 2011/2012

Donderdag 23 februari 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Schalke 04 het donderdag 23 februari 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen.

Via de Schalke 04 - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Viktoria Pilsen (3-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Schalke 04 en Viktoria Pilsen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Schalke 04. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Schalke 04 dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 8e minuut dacht Schalke 04 op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Huntelaar. Helaas voor Schalke 04 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut moest M. Bakos van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Viktoria Plzeň verder met een speler minder. F. Rajtoral dacht na 88 minuten te scoren voor Viktoria Plzeň, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 106e minuut scoorde Schalke 04 via K. Huntelaar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 121 minuten spelen wist Schalke 04 via K. Huntelaar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Schalke 04 die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Schalke 04 - Viktoria Pilsen
3
1
LIVE Schalke 04 - Viktoria Pilsen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt K. Huntelaar met assist van J. Draxler Schalke 04
23' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor M. Höger Schalke 04
46' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor V. Pilar Viktoria Plzeň
58' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
61' Rode kaart Viktoria Plzeň Rode kaart voor M. Bakos Viktoria Plzeň
65' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor M. Petrzela Viktoria Plzeň
66' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor F. Sevinsky Viktoria Plzeň
73' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor J. Farfán Schalke 04
73' Wissel Schalke 04 Wissel C. Obasi voor J. Farfán Schalke 04
79' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor J. Matip Schalke 04
79' Wissel Schalke 04 Wissel A. Baumjohann voor J. Draxler Schalke 04
80' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Hora voor D. Kolár Viktoria Plzeň
88' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt F. Rajtoral Viktoria Plzeň
98' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Berger voor V. Pilar Viktoria Plzeň
102' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor F. Rajtoral Viktoria Plzeň
106' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt K. Huntelaar met assist van C. Obasi Schalke 04
114' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor T. Berger Viktoria Plzeň
121' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt K. Huntelaar met assist van C. Marica Schalke 04
120' Wissel Schalke 04 Wissel C. Marica voor Raúl Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Viktoria Pilsen
Opstellingen Schalke 04 - Viktoria Pilsen

Voorbeschouwing Schalke 04 - Viktoria Pilsen

Schalke 04 en Viktoria Pilsen spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Schalke 04 en Viktoria Pilsen in de Europa League vond plaats op 16 februari 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.