Nabeschouwing Shamrock Rovers - Rubin Kazan' (0-3) || Europa League 2011/2012

Donderdag 15 september 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Shamrock Rovers het donderdag 15 september 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Tallaght Stadium in Dublin.

Via de Shamrock Rovers - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shamrock Rovers - Rubin Kazan' (0-3)

Het Europa League duel tussen Shamrock Rovers en Rubin Kazan' is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Rubin Kazan op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Martins. Helaas voor Rubin Kazan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Rubin Kazan dat via C. Noboa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Karadeniz dacht na 60 minuten te scoren voor Rubin Kazan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Shamrock Rovers - Rubin Kazan'
LIVE Shamrock Rovers - Rubin Kazan' 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shamrock Rovers - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt O. Martins Rubin Kazan
20' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Ryazantsev Rubin Kazan
36' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor C. Sives Shamrock Rovers
46' Wissel Rubin Kazan Wissel P. Bystrov voor O. Martins Rubin Kazan
50' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt C. Noboa Rubin Kazan
56' Wissel Shamrock Rovers Wissel B. Dennehy voor C. McCormack Shamrock Rovers
56' Wissel Shamrock Rovers Wissel C. Kilduff voor R. Finn Shamrock Rovers
60' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt G. Karadeniz Rubin Kazan
63' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor César Navas Rubin Kazan
63' Wissel Shamrock Rovers Wissel C. Turner voor R. Ricketts Shamrock Rovers
64' Wissel Rubin Kazan Wissel V. Dyadyun voor N. Haedo Valdéz Rubin Kazan
71' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor V. Dyadyun Rubin Kazan
75' Wissel Rubin Kazan Wissel Cristian Ansaldi voor V. Kaleshin Rubin Kazan
83' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor R. Sharonov Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Shamrock Rovers - Rubin Kazan'
Opstellingen Shamrock Rovers - Rubin Kazan'

Voorbeschouwing Shamrock Rovers - Rubin Kazan'

Shamrock Rovers en Rubin Kazan' spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Shamrock Rovers en Rubin Kazan' elkaar treffen in de Europa League.