Nabeschouwing Slovan Bratislava - PSG (0-0) || Europa League 2011/2012

Donderdag 20 oktober 2011 - 21:05 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Slovan Bratislava het donderdag 20 oktober 2011 om 21:05 uur in eigen huis op tegen PSG.

Via de Slovan Bratislava - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - PSG (0-0)

De Europa League 2011/2012 wedstrijd tussen Slovan Bratislava en PSG geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor C. Chantôme van Paris Saint Germain. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 64e minuut het veld moest verlaten. In de 80e minuut kreeg S. Tiéné van Paris Saint Germain voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Paris Saint Germain de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava - PSG
LIVE Slovan Bratislava - PSG 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Lacny voor J. Halenár Slovan Bratislava
49' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor C. Chantôme Paris Saint Germain
61' Wissel Slovan Bratislava Wissel E. Grendel voor M. Milinkovic Slovan Bratislava
64' Tweede gele kaart Paris Saint Germain Tweede gele kaart voor C. Chantôme Paris Saint Germain
66' Wissel Paris Saint Germain Wissel Ceará voor M. Erdinç Paris Saint Germain
70' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor K. Guédé Slovan Bratislava
71' Wissel Paris Saint Germain Wissel K. Gameiro voor J. Pastore Paris Saint Germain
73' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor S. Tiéné Paris Saint Germain
78' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor F. Sebo Slovan Bratislava
80' Tweede gele kaart Paris Saint Germain Tweede gele kaart voor S. Tiéné Paris Saint Germain
81' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor D. Lugano Paris Saint Germain
85' Wissel Slovan Bratislava Wissel I. Taborsky voor K. Guédé Slovan Bratislava
90' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Bahebeck voor J. Ménez Paris Saint Germain