Nabeschouwing Slovan Bratislava - Salzburg (2-3) || Europa League 2011/2012

Woensdag 14 december 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Slovan Bratislava het woensdag 14 december 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg.

Via de Slovan Bratislava - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Salzburg (2-3)

Het Europa League duel tussen Slovan Bratislava en Salzburg is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Slovan Bratislava op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Lacny. Helaas voor Slovan Bratislava werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 6e minuut was het Slovan Bratislava dat via M. Lacny dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Jantscher dacht na 19 minuten te scoren voor Salzburg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 24e minuut scoorde Salzburg via Leonardo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 52 minuten spelen wist Salzburg via M. Had de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava - Salzburg
2
3
LIVE Slovan Bratislava - Salzburg 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt M. Lacny Slovan Bratislava
6' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt M. Lacny Slovan Bratislava
19' Penalty Salzburg Penalty J. Jantscher Salzburg
19' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. Kladrubský Slovan Bratislava
24' Doelpunt Salzburg Doelpunt Leonardo Salzburg
38' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor K. Guédé Slovan Bratislava
40' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Dobrotka Slovan Bratislava
52' Eigen doelpunt Salzburg Eigen doelpunt M. Had Salzburg
60' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor S. Hierländer Salzburg
71' Wissel Slovan Bratislava Wissel I. Taborsky voor K. Kolcák Slovan Bratislava
76' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor F. Sebo Slovan Bratislava
80' Wissel Slovan Bratislava Wissel E. Grendel voor I. Zofcák Slovan Bratislava
82' Wissel Salzburg Wissel I. Sekagya voor R. Lindgren Salzburg
84' Wissel Salzburg Wissel F. Schiemer voor A. Ulmer Salzburg
85' Wissel Slovan Bratislava Wissel L. Hartig voor K. Guédé Slovan Bratislava
89' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor S. Maierhofer Salzburg
92' Wissel Salzburg Wissel R. Wallner voor S. Maierhofer Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Salzburg
Opstellingen Slovan Bratislava - Salzburg

Voorbeschouwing Slovan Bratislava - Salzburg

Slovan Bratislava en Salzburg spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Bratislava en Salzburg in de Europa League vond plaats op 29 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Slovan Bratislava te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Slovan Bratislava. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.