Nabeschouwing Spartak Trnava - Levski Sofia (2-1) (5-4 na strafschoppen) || Europa League 2011/2012

Donderdag 4 augustus 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Spartak Trnava het donderdag 4 augustus 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Levski Sofia.

Via de Spartak Trnava - Levski Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Trnava - Levski Sofia (2-1) (5-4 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Spartak Trnava en Levski Sofia is geëindigd in een overwinning voor Spartak Trnava. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Spartak Trnava het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

In de 11e minuut dacht Levski Sofia op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Ars. Helaas voor Levski Sofia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Spartak Trnava dat via L. Tomacek dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Tomacek dacht na 59 minuten te scoren voor Spartak Trnava, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de 97e minuut moest Spartak Trnava verder met een man minder, nadat P. Carnota een tweede gele kaart kreeg. In de 102e minuut werd S. Greene van Levski Sofia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Spartak Trnava met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van Spartak Trnava, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Spartak Trnava - Levski Sofia
2
1
LIVE Spartak Trnava - Levski Sofia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Trnava - Levski Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Levski Sofia Doelpunt S. Ars Levski Sofia
16' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor L. Tomacek Spartak Trnava
18' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor D. Mulder Levski Sofia
46' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor M. Vyskocil Spartak Trnava
50' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor Y. Miliev Levski Sofia
52' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt L. Tomacek Spartak Trnava
52' Wissel Levski Sofia Wissel D. Dimov voor Y. Miliev Levski Sofia
59' Penalty Spartak Trnava Penalty L. Tomacek Spartak Trnava
61' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor F. Risp Levski Sofia
65' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor J. Koubsky Spartak Trnava
69' Wissel Levski Sofia Wissel Toni Calvo voor I. Tsvetkov Levski Sofia
72' Wissel Spartak Trnava Wissel L. Gogolak voor M. Bicak Spartak Trnava
92' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor P. Carnota Spartak Trnava
97' Tweede gele kaart Spartak Trnava Tweede gele kaart voor P. Carnota Spartak Trnava
100' Wissel Levski Sofia Wissel S. Raykov voor D. Mladenov Levski Sofia
101' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor Toni Calvo Levski Sofia
102' Rode kaart Levski Sofia Rode kaart voor S. Greene Levski Sofia
118' Wissel Spartak Trnava Wissel P. Cvirik voor M. Vyskocil Spartak Trnava
120' Wissel Spartak Trnava Wissel R. Ciprys voor L. Gogolak Spartak Trnava
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Trnava - Levski Sofia
Opstellingen Spartak Trnava - Levski Sofia

Voorbeschouwing Spartak Trnava - Levski Sofia

Spartak Trnava en Levski Sofia spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Trnava en Levski Sofia in de Europa League vond plaats op 28 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levski Sofia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Levski Sofia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Spartak Trnava te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Spartak Trnava. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.