Nabeschouwing Spartak Trnava - Lokomotiv Moskou (1-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 25 augustus 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Spartak Trnava het donderdag 25 augustus 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou.

Via de Spartak Trnava - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Trnava - Lokomotiv Moskou (1-1)

De Europa League 2011/2012 wedstrijd tussen Spartak Trnava en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 38e minuut dacht Spartak Trnava op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Yanbayev. Helaas voor Spartak Trnava werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut moest M. Raska van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Spartak Trnava verder met een speler minder. V. Obinna dacht na 80 minuten te scoren voor Lokomotiv Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut moest Spartak Trnava verder met een man minder, nadat P. Carnota een tweede gele kaart kreeg. In de 90e minuut werd P. Malcharek van Spartak Trnava met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Spartak Trnava met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Spartak Trnava - Lokomotiv Moskou
1
1
LIVE Spartak Trnava - Lokomotiv Moskou 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Trnava - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Tarasov Lokomotiv Moskva
31' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor M. Kascák Spartak Trnava
33' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor J. Durica Lokomotiv Moskva
38' Eigen doelpunt Spartak Trnava Eigen doelpunt R. Yanbayev Spartak Trnava
47' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor M. Vyskocil Spartak Trnava
61' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor M. Bicak Spartak Trnava
61' Wissel Spartak Trnava Wissel P. Malcharek voor M. Vyskocil Spartak Trnava
62' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Ozdoev voor D. Loskov Lokomotiv Moskva
65' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Glushakov Lokomotiv Moskva
72' Wissel Spartak Trnava Wissel K. Kone voor M. Bicak Spartak Trnava
76' Rode kaart Spartak Trnava Rode kaart voor M. Raska Spartak Trnava
78' Wissel Spartak Trnava Wissel J. Slovenciak voor T. Oravec Spartak Trnava
80' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty V. Obinna Lokomotiv Moskva
82' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor P. Carnota Spartak Trnava
85' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor L. Tomacek Spartak Trnava
86' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Ibricic voor D. Tarasov Lokomotiv Moskva
89' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Ignatyev voor V. Obinna Lokomotiv Moskva
90' Tweede gele kaart Spartak Trnava Tweede gele kaart voor P. Carnota Spartak Trnava
90' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor M. Karhan Spartak Trnava
90' Rode kaart Spartak Trnava Rode kaart voor P. Malcharek Spartak Trnava
90' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor K. Kone Spartak Trnava
90' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Ozdoev Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Trnava - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Spartak Trnava - Lokomotiv Moskou

Voorbeschouwing Spartak Trnava - Lokomotiv Moskou

Spartak Trnava en Lokomotiv Moskou spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Trnava en Lokomotiv Moskou in de Europa League vond plaats op 18 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 1 keer wist de ploeg van Spartak Trnava te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Spartak Trnava. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.