Nabeschouwing Split - Domžale (3-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 21 juli 2011 - 20:30 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Split het donderdag 21 juli 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Domžale.

Via de Split - Domžale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Split - Domžale (3-1)

Het Europa League duel tussen Split en Domžale is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Split. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Domžale op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Horvat. Helaas voor Domžale werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Split dat via D. Cop dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Vidic dacht na 72 minuten te scoren voor Split, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Split via G. Milovic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Split - Domžale
3
1
LIVE Split - Domžale 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Split - Domžale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Domžale Gele kaart voor L. Elsner Domžale
29' Gele kaart Split Gele kaart voor B. Golubovic Split
46' Doelpunt Domžale Doelpunt L. Horvat Domžale
47' Doelpunt Split Doelpunt D. Cop Split
48' Gele kaart Split Gele kaart voor D. Cop Split
66' Wissel Split Wissel A. Rebic voor B. Golubovic Split
68' Gele kaart Split Gele kaart voor F. Marcic Split
69' Wissel Domžale Wissel D. Zadnikar voor M. Drevensek Domžale
72' Doelpunt Split Doelpunt V. Vidic Split
73' Wissel Split Wissel R. Obilinovic voor D. Cop Split
78' Wissel Domžale Wissel J. Smukavec voor A. Krcic Domžale
81' Wissel Split Wissel D. Rasic voor I. Baraban Split
83' Wissel Domžale Wissel L. Diallo voor T. Apatic Domžale
85' Doelpunt Split Doelpunt G. Milovic Split
Video hoogtepunten en samenvatting Split - Domžale
Opstellingen Split - Domžale

Voorbeschouwing Split - Domžale

Split en Domžale spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Split en Domžale in de Europa League vond plaats op 14 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Split. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Split favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Domžale slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.